Για ξενοδοχεία - Cafe


Τα wireless hotspots είναι μια υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες σας, που είναι χρήστες φορητών υπολογιστών (laptop, PDA ή σύγχρονων κινητών τηλεφώνων), να έχουν ασύρματη πρόσβαση υψηλών ταχυτήτων (πλήρης εκμετάλλευση του εύρους της υπάρχουσας σύνδεσης ιντερνετ) στο διαδίκτυο.

Η εγκατάσταση είναι απλή χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, η λειτουργία απροβλημάτιστη, ενώ εσείς επιλέγετε τον τρόπο πρόσβασης των χρηστών!

Web Design - Web Development

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που περιλαμβάνουν προσεγμένη επαγγελματική σχεδίαση ιστοσελίδων σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας και φιλοξενία των ιστοσελίδων σας σε έναν αξιόπιστο και ασφαλή διακομιστή. Επιπλέον, ενισχύουμε αποτελεσματικά την παρουσία των ιστοσελίδων σας στο διαδίκτυο εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές marketing, καταχώρηση σε όλες τις γνωστές μηχανές αναζήτησης και διαφήμιση στο διαδίκτυο.

Οι ιστοσελίδες μας αναπτύσσονται σε γλώσσα προγραμματισμού HTML/XHTML/HTML5 καθώς και σε Scripting Language (PHP, JAVASCRIPT), διαθέτοντας παράλληλα σύγχρονες MULTIMEDIA τεχνολογίες, για μια πλούσια διαδικτυακή εμπειρία από την πλευρά του επισκέπτη της ιστοσελίδας σας.

Το κόστος ανάπτυξης μια ιστοσελίδας ποικίλει, ανάλογα τις ανάγκες σας.

Για παράδειγμα μια ιστοσελίδα προώθησης ενοικιαζομένων δωματίων με πέντε (5) υποσέλιδα στατικού περιεχομένου σε δυο (2) γλώσσες στοιχίζει περίπου 500€ και περιλαμβάνει την αρχική σελίδα, την σελίδα κρατήσεων, την σελίδα παρουσίασης των προσφερόμενων υπηρεσιών, την σελίδα φωτογραφικού υλικού και μια σελίδα προσφορών, τιμοκαταλόγου ή επικοινωνίας.

Σε γενικές γραμμές το κόστος δεν είναι κάτι που πρέπει να σας προβληματίζει, αφού αναφερόμαστε στο ιντερνετ με ότι αυτό συνεπάγεται για τη διαφήμιση και προώθηση της επιχείρισής σας!

Μια ιστοσελίδα μπορεί να είναι στατική, δυναμική (μέσω συστήματος διαχείρισης περιεχομένου ή multimedia (Adobe Flash).

Oι στατικές ιστοσελίδες είναι ιστοσελίδες των οποίων το περιεχόμενο δεν αλλάζει από τον χρήστη μέσω κάποιου προγραμματος διαχείρισης περιεχομένου. Φυσικά, το περιεχόμενο μπορεί να αλλάξει, αν ο διαχειριστής της σελίδας διαθέτει βασικές γνώσεις ΗTML.

Oι δυναμικές ιστοσελίδες παρέχουν τη δυνατότητα στον διαχειριστή, να ανανεώνει και να μορφοποιεί το περιεχόμενο, μέσω μίας κονσόλας διαχείρισης. Οι λύσεις που προσφέρουμε αναπτύσσονται σε γλώσσα PHP/HTML και συνδέονται συνήθως με σχεσιακές βάσεις δεδομένων (SQL/MySQL/Oracle).

Τα MULTIMEDIA site, είναι ιστοσελίδες που έχουν κατασκευαστεί με την χρήση του προγράμματος ADOBE FLASH και παρέχουν πλούσια διαδραστική εμπειρία στον τελικό χρήστη.