Για ξενοδοχεία - Cafe


Τα wireless hotspots είναι μια υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες σας, που είναι χρήστες φορητών υπολογιστών (laptop, PDA ή σύγχρονων κινητών τηλεφώνων), να έχουν ασύρματη πρόσβαση υψηλών ταχυτήτων (πλήρης εκμετάλλευση του εύρους της υπάρχουσας σύνδεσης ιντερνετ) στο διαδίκτυο.

Η εγκατάσταση είναι απλή χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, η λειτουργία απροβλημάτιστη, ενώ εσείς επιλέγετε τον τρόπο πρόσβασης των χρηστών!

Διαφήμιση στο Google

Διαφημιστείτε στην μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης και δώστε προοπτική στην επιχείρηση σας !

Με το Google AdWords, μπορείτε να προβάλετε διαφημίσεις για την επιχείρησή σας γρήγορα και εύκολα. Προβάλετε τις διαφημίσεις σας στο Google, όποιος κι αν είναι ο προϋπολογισμός σας.

Οι διαφημίσεις του AdWords εμφανίζονται μαζί με τα αποτελέσματα αναζήτησης, όταν κάποιος πραγματοποιεί αναζήτηση στο Google χρησιμοποιώντας μια από τις λέξεις-κλειδιά σας. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται κάτω από τον τίτλο "Σύνδεσμοι διαφημιζόμενων" στην πλαϊνή στήλη μιας σελίδας αναζήτησης και ενδέχεται να εμφανίζονται σε επιπλέον θέσεις πάνω από τα δωρεάν αποτελέσματα αναζήτησης. Με αυτόν τον τρόπο, θα διαφημίζεστε σε ένα κοινό που δείχνει ήδη το ενδιαφέρον του για την επιχείρησή σας. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να προβάλετε τις διαφημίσεις σας σε ιστότοπους του Δικτύου εμφάνισης στο αναπτυσσόμενο Δίκτυο Google. Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε τις ακριβείς τοποθετήσεις του Δικτύου εμφάνισης στις οποίες θέλετε να εμφανίζεται η διαφήμισή σας ή μπορείτε να αφήσετε τη στόχευση με βάση τα συμφραζόμενα να αντιστοιχίσει τις λέξεις-κλειδιά σας στο περιεχόμενο.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία μορφών διαφήμισης, συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων με κείμενο, εικόνα και βίντεο, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα την απόδοση της διαφήμισής σας χρησιμοποιώντας τις αναφορές που είναι διαθέσιμες στο λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχει ελάχιστη μηνιαία χρέωση στο AdWords -- απλά μια συμβολική χρέωση ενεργοποίησης.

  • Δημιουργούμε τις διαφημίσεις σας

Δημιουργούμε διαφημίσεις και επιλέγετε λέξεις-κλειδιά που είναι λέξεις ή φράσεις σχετικές με την επιχείρησή σας.

  • Οι διαφημίσεις σας προβάλλονται  Α Μ Ε Σ Α  στο Google

Όταν οι χρήστες πραγματοποιούν αναζήτηση στο Google χρησιμοποιώντας μία από τις λέξεις-κλειδιά σας, η διαφήμισή σας ενδέχεται να εμφανιστεί δίπλα από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Τώρα, διαφημίζεστε σε ένα κοινό που ενδιαφέρεται ήδη για εσάς.

  • Προσελκύετε πελάτες

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν απλά κλικ στη διαφήμισή σας για να πραγματοποιήσουν μια αγορά ή για να μάθουν περισσότερα για εσάς.

  • Χρέωση μόνο για όσους σας βλέπουν!

Χρεώνεστε μόνο για τους χρήστες που θα κάνουν κλικ στη διαφήμιση σας (Pay Per Click) και θα γνωρίσουν μέσα από το website σας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Για όσους δουν τη διαφήμιση σας, όσες φορές και αν τη δουν, δεν πληρώνετε τίποτα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!