Διαφήμιση στο Google

Μη ψάχνετε εσείς για πελάτες, αφίστε τους πελάτες να ψάχνουν για εσάς !Για ξενοδοχεία - Cafe


Τα wireless hotspots είναι μια υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες σας, που είναι χρήστες φορητών υπολογιστών (laptop, PDA ή σύγχρονων κινητών τηλεφώνων), να έχουν ασύρματη πρόσβαση υψηλών ταχυτήτων (πλήρης εκμετάλλευση του εύρους της υπάρχουσας σύνδεσης ιντερνετ) στο διαδίκτυο.

Η εγκατάσταση είναι απλή χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, η λειτουργία απροβλημάτιστη, ενώ εσείς επιλέγετε τον τρόπο πρόσβασης των χρηστών!

Η Εταιρία

Η Grekos Networks είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων με έδρα τη Λέρο, που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής και πιο συγκεκριμένα:

Βασικός στόχος της εταιρίας μας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων απολύτου εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Στην Grekos Networks στηρίζουμε τις σύγχρονες επιχειρήσεις να αναπτύξουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα χρησιμοποιώντας τη δύναμη των νέων τεχνολογιών.

H εταιρία Grekos Networks δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών internet από το 2002 με κύρια εξειδίκευση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των διαδικτυακών εφαρμογών και τα δίκτυα.

To 2006, η εταιρία ξεκίνησε σταδιακά το λιανικό εμπόριο υπολογιστικών συστημάτων, περιφεριακών και αναλωσίμων ενώ σήμερα αναπτύσσει και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία για την υλοποίηση σύνθετων έργων πληροφορικής & επικοινωνιών.

Κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανοδική πορεία της Grekos Networks είναι η εμπειρία και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει σε συνδυασμό με το λιανικό εμπόριο και το εξειδικευμένο προσωπικό.

Η σταδιακή ανάπτυξη και εμπειρία της εταιρίας έχουν βελτιώσει τις διαδικασίες υλοποίησης μεγάλων έργων και έργων τεχνικής υποστήριξης με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση του τελικού χρήστη και την παροχή καινοτόμων λύσεων βασισμένων στις τρέχουσες τεχνολογίες της εποχής.

Στον τομέα της λιανικής πώλησης, η εταιρεία Grekos Networks αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους πληροφορικής και εμπορεύεται Η/Υ, εκτυπωτές, περιφερειακά ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων (μεταγωγείς, διαμεσολαβητές), ικριώματα. Επίσης προμηθεύει λειτουργικά συστήματα και άλλα πακέτα λογισμικού.

Στον τομέα της σχεδίασης και ανάπτυξης λογισμικού ιστοσελίδων, η εταιρεία Grekos Networks έχει να επιδείξει ένα πλούσιο πελατολόγιο αποτελούμενο από πενήντα και πλεόν πελάτες. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στο λογισμικό GREKOS NETWORKS CMS V.3 (open source) που έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από τον ιδρυτή της εταιρίας και τεχνικό υπεύθυνο κ. Γρεκό Άκη, σε γλώσσα προγραμματισμού PHP.

Στον τομέα των επικοινωνιών και δικτύων η εταιρία έχει αξιοζήλευτο βιογραφικό αφού έχει υλοποιήσει σύνθετα έργα πληροφορικής και επικοινωνιών όπως η πιστοποίηση και διεύρυνση δικτύου του Κρατικού Θεραπευτηρίου - Κέντρου Υγείας Λέρου, (70  σταθμούς εργασίας δίκτυο backbone οπτικών ινών, ασύρματο WI-FI BRIDGE κλπ.