Web Design


Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και φιλοξενούμε websites, με εργαλεία ανάπτυξης τεχνολογίας αιχμής, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στις τελευταίες εξελίξεις του μάρκετινγκ και των στρατηγικών στον κυβερνοχώρο.

Αναπτύσσουμε συστήματα αμφίδρομης επικοινωνίας μέσω του Internet, με εφαρμογές στον τουρισμό, το εμπόριο, τη διοίκηση και την υγεία.

Δίνουμε λύσεις!


Έχετε ιστοσελίδα σε άλλη εταιρία και η απόκριση είναι αργή;

Παρέχουμε αξιόπιστους servers σε ευρωπαϊκά Data Center με πληθώρα λύσεων. Μεταβείτε απλά και γρήγορα στο νέο σας web server και αφήστε τα υπόλοιπα για εμάς!

Streaming Media


Το δικό σας ραδιόφωνο στο ιντερνετ!

Τώρα με μικρό κόστος, με τις όλο και μεγαλύτερες ταχύτητες σύνδεσης που μπορεί να έχει o χρήστης του internet μέσω της τεχνολογίας streaming media, η online μετάδοση ήχου (και video) σε πολλούς χρήστες ταυτόχρονα, είναι μία πολλά υποσχόμενη αγορά.

Για ξενοδοχεία - Cafe


Τα wireless hotspots είναι μια υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες σας, που είναι χρήστες φορητών υπολογιστών (laptop, PDA ή σύγχρονων κινητών τηλεφώνων), να έχουν ασύρματη πρόσβαση υψηλών ταχυτήτων (πλήρης εκμετάλλευση του εύρους της υπάρχουσας σύνδεσης ιντερνετ) στο διαδίκτυο.

Η εγκατάσταση είναι απλή χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, η λειτουργία απροβλημάτιστη, ενώ εσείς επιλέγετε τον τρόπο πρόσβασης των χρηστών!

Αξεσουάρ Laptop
Στο κατάστημα μας θα βρείτε τα πάντα για το δικό σας Notebook, είτε αυτό είναι καινούργιο είτε παλαιότερο μοντέλο.

Μπαταρίες, Τσάντες μεταφοράς, AC αντάπτορες, Τροφοδοτικά, Μνήμες, Σκληρούς δίσκους, Docking Stations, Notebook Coolers κ.α.

Ολοκληρωμένο service H/Y και περιφερειακών

Η συνεχής ενημέρωση και η μακροχρόνια εμπειρία μας, εγγυώνται την άμεση αποκατάσταση οποιαδήποτε βλάβης προκύψει, ακόμα και στο δικό σας χώρο (on site service), είτε πρόκειται για το σταθμό εργασίας μίας επιχείρησης είτε για τον υπολογιστή ενός ιδιώτη.

Η Grekos Networks γνωρίζοντας την απαίτηση σας για γρήγορο και αξιόπιστο service, μπορεί να προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στους Η/Υ της επιχείρησης σας.

Η εταιρία μας εργάζεται με ένα ακόμη τρόπο που λειτουργεί προς όφελος σας. Η υπηρεσία On-Site Technical Support αποτελεί εγγύηση ότι τουλάχιστον ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα βρίσκεται στον χώρο σας εντός 24 ωρών.

Αναλυτικότερα προσφέρουμε τα ακόλουθα:θα:

 • Σύνδεση και εγκατάσταση του νέου σας Η/Υ
 • Αναβάθμιση σταθερών και φορητών Η/Υ
 • Επισκευή του Η/Υ σε περίπτωση βλάβης
 • Εγκατάσταση νέων προγραμμάτων και περιφερειακών
 • Διάγνωση και αντιμετώπιση ιών
Service - Επιδιόρθωση βλαβών
 • Εντοπίζουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο υπολογιστής σας.
 • Σας ενημερώνουμε για το πιθανό κόστος αν χρειάζεται να αντικατασταθεί κάποιο εξάρτημα.
 • Επιδιορθώνουμε το πρόβλημα και ο τεχνικός μας σας ενημερώνει για τα πιθανά αίτια της βλάβης και σας συμβουλεύει πως να αποφύγετε παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον
Τα πάντα για Notebooks


Στο service της εταιρίας μας επισκευάζουμε τις παρακάτω βλάβες για Notebook - Netbook - MacBook


* Πρόβλημα στην Τροφοδοσία Juck
* Πρόβλημα στην VGA
* Πρόβλημα στο Inverter
* Πρόβλημα στο Chipset
* Αλλαγή κάρτας δικτύου (WI-FI)
* Διάφορους Controllers
* Πρόβλημα σην οθόνη (Αλλάγη η επιδιόρθωση)
* CPU (αλλαγή)
* Μπαταρία (αλλαγή)
* πρόβλημα σε ηχεία
* DVD ROM - DVD-RW (αλλαγή η επιδιόρθωση)
* Σκληρός δίσκος (αλλαγή)
* Motherboard
* Μνήμες Ram (Αλλαγή - αναβάθμιση)

Δείτε τη διαδικασία επισκευής notebook κάνοντας κλικ εδώ

Εγκατάσταση Windows ή άλλου λογισμικού (office,antivirus κλπ)

Η εγκατάσταση λειτουργικού Windows XP, Windows Vista, Windows 7 περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

 • Δημιουργία backup (αντιγράφων ασφαλείας) σε περίπτωση που θέλετε να αποθηκεύσετε αρχεία που ήδη υπάρχουν στον υπολογιστή σας.
 • Διαμόρφωση του σκληρού δίσκου (format) ώστε να εγκατασταθεί το λειτουργικό σύστημα της επιλογής σας.
 • Εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος (Windows XP, Windows Vista, Windows 7) που επιθυμείτε.*
 • Εγκατάσταση των Drivers για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή και των περιφερειακών.
 • Εγκατάσταση των βασικών προγραμμάτων που είναι απαραίτητα για κάθε χρήστη, καθώς και εξειδικευμένου λογισμικού, ανάλογα με τις ατομικές απαιτήσεις σας.

*Η εγκατάσταση του λειτουργικού προϋποθέτει την ύπαρξη γνήσιου αντιγράφου. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει μπορούμε να σας το προμηθεύσουμε σε πολύ συμφέρουσα τιμή.

Αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού

Εγκατάσταση antivirus software και έλεγχος καλής λειτουργίας του Υπολογιστή σας μετά την εγκατάσταση

Εξειδικευμένος τεχνικός, θα υλοποιήσει τα παρακάτω:

 • Έλεγχος του συστήματος πριν την εγκατάσταση
 • Backup συστήματος - αρχείων
 • Τυπική εγκατάσταση antivirus software
 • Ενημέρωση (virus definitions & security updates) του antivirus software
 • Εγκατάσταση κρίσιμων ενημερώσεων windows update
 • Απομάκρυνση ιών
 • Έλεγχος καλής λειτουργίας του συστήματος μετά την εγκατάσταση
Εγκατάσταση και επιδιόρθωση ADSL σύνδεσης

Έχετε πρόβλημα με τη σύνδεση στο ιντερνετ; Μήπως δεν φταίει η γραμμή αλλά το ΑDSL Modem - Router; Eλάτε στο κατάστημα για δωρεάν τεχνικό έλεγχο της συσκευής σας!

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και τη ρύθμιση του ADSL modem/ router και τη σύνδεση του με τον υπολογιστή ώστε να "σερφάρετε" με ευκολία και ασφάλεια στο διαδίκτυο. Πιο συγκεκριμένα:

 • Παραμετροποιούμε το router σας, ώστε να βελτιστοποιηθεί η ταχύτητα της σύνδεσής σας και να προστατευτεί ο υπολογιστής σας από επιθέσεις τρίτων (θωράκιση ασύρματου δικτύου, parental control κ.α.)
 • Εντοπίζουμε και επιδιορθώνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει ο υπολογιστής σας που αδυνατεί να συνδεθεί στο internet.
 • Στην περίπτωση που το πρόβλημα οφείλεται στον πάροχο αναλαμβάνουμε εμείς την επικοινωνία για την επίλυση του προβλήματος.
Σύνδεση - Εγκατάσταση Η/Υ και περιφερειακών

Ο τεχνικός μας έρχεται στο χώρο σας για την σύνδεση και εγκατάσταση του υπολογιστή σας και οποιουδήποτε περιφερειακού (εκτυπωτής, πολυμηχάνημα, scanner, fax, webcams κλπ.) και σας δείχνει τις βασικές λειτουργίες τους για τη σωστή χρήση.

Εγκατάσταση οικιακού δικτύου υπολογιστών και περιφερειακών

Σε περίπτωση που στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας υπάρχουν περισσότεροι από έναν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι επιθυμείτε να κάνουν κοινή χρήση αρχείων (file sharing) και εξοπλισμού (εκτυπωτών, scanner, κλπ) καθώς και κοινή χρήση της γραμμής του internet, αναλαμβάνουμε για εσάς τη δημιουργία οικιακού δικτύου.

 • Η εγκατάσταση ενός οικιακού δικτύου μπορεί να γίνει ενσύρματα ή ασύρματα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις σας.
 • Ο τεχνικός μας έρχεται στο χώρο σας, κάνει την απαραίτητη μελέτη για τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί (αν δεν υπάρχει) και στη συνέχεια δικτυώνει τις συσκευές και τους υπολογιστές σας.
Ενσύρματο Δίκτυο
 • Το ενσύρματο δίκτυο έχει αρκετά πλεονεκτήματα: γρήγορη και εύκολη σύνδεση των υπολογιστών και των περιφερειακών, υψηλή ασφάλεια, μεγάλη ταχύτητα, μόνιμη και σίγουρη συνδεσιμότητα, ανεξάρτητα από την απόσταση των υπολογιστών. Ωστόσο, η ύπαρξη καλωδίων και η περιορισμένη φορητότητα είναι δύο μειονεκτήματα, τα οποία θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν πριν την επιλογή της λύσης αυτής. Αν αυτό αποτελεί πρόβλημα για εσάς, μπορούμε να μετατρέψουμε το υπάρχον ενσύρματο δίκτυο σε ασύρματο.
Ασύρματο Δίκτυο
 • Το ασύρματο δίκτυο είναι πολύ πιο εύχρηστο και προσβάσιμο από κάθε σημείο του χώρου σας, αφού σας απαλλάσσει από το πρόβλημα των καλωδίων. Το βασικό του μειονέκτημα είναι ο κίνδυνος τρίτοι χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση στο δίκτυό σας, με αποτέλεσμα να έχετε χαμηλές ταχύτητες στο internet ή ακόμα και να έχουν πρόσβαση σε κάποια αρχεία σας. Η εταιρεία μας παρέχει λύση και σε αυτό το πρόβλημα, εξασφαλίζοντάς σας ασφαλή πλοήγηση τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο τοπικό σας δίκτυο. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη ασύρματο δίκτυο, αναλαμβάνουμε τον έλεγχο ασφάλειας και τη θωράκιση του δικτύου σας, σε όποιον πάροχο και αν ανήκετε, με μια επίσκεψη του τεχνικού μας στο χώρο σας.